Tematikus festő tanfolyam

A négy alkalmas tanfolyamon egy-egy festmény elkészítése során megtanulod az alap festészeti ismereteket, megismerkedsz az anyagokkal, megtanulod, mit mivel, hogyan. Elsajátítod az eszközök (ecsetek, festőkések) használatát. Megtanulod hogy kezdj hozzá, hogy fejezd be. Ha elrontod, hogy hozd helyre.
Minden tanfolyam tematikusan öleli fel a témákat:
tájkép, csendélet, életkép, figurális kép

Egyéni foglalkozás

Egyéni igény szerinti kép, technika elsajátítása.
Elmélet és gyakorlat a kezdő szinttől.

Festmény, lámpa, decoupage alapokkal díszített használati- és dísztárgyak készítése.

Előzetes megbeszélés szerint, egyedi igények figyelembevételével.

Törzsvásárlói bérlet lehetőség.

Decoupage technika

Kezdő és haladó szinten is. Az alap technikáktól a mai trendeket követő, összetett, aprólékos munkákig. A Bolt kínálatában megtalálható minden alapanyag (fa áru, hobby festékek, vegyszerek, dekorációs kiegészítők) .

Lámpatechnika

Készíts egy hangulatos lámpát a hálószobádba, vagy használd éjszakai fényként a gyerekszobában. Válaszd a fényfüzért otthonodba és tedd egyedivé lakásod.
Megtanulod az alapanyagok használatát, elkészíted a füzér, vagy lámpa alapját. A helyszínen több mint 50 féle anyagból, mintából választhatsz, majd ízlésed szerint díszíted, és összeállítod.

Örökcsokrok

Egy igazán különleges technikát sajátíthatsz el. Textilvirágokat készítünk, melyeket csokorba kötünk, vagy dobozba zárunk.
Csodás rózsákat készítünk szatén, csipke, tüll, muszlin, zsorzsett anyagbó, megtanulhatod mit, mivel és hogyan, rengeteg színből, anyagból választhasz :)

A légies pünkösdi rózsákhoz shabby chic koptatással készítünk dobozt, festéssel, decoupage technikával díszítve. De választhatod a vintage stílusú koptatott dobozt is transzfer feliratozással és 3D rátét készítéssel :)